top of page
joulukalenteri spläts.gif

17. joulukuuta

Joulukalenteri

Luukku 17

Tulevaisuuden työelämätaidot - niin kutkuttava, kiinnostava, mutta samalla myös hieman pelottava käsite. Ei kai maailma nyt niin nopeasti muutu, ettenkö pysyisi siinä mukana?

On kuitenkin pystytty nimeämään taitoja, joista ei ole ainakaan haittaa vuonna 2024 saatikka 10 tai 20 vuoden päästä - taitoja, joita ei välttämättä opita nopeasti käyttämään yhden tai kahden koulutuksen jälkeen - vaan tarvitaan enemmän aikaa omaksumiseen ja harjoitteluun. Olisiko hyvä substanssikoulutusten lisäksi myös pohtia, mitä muita taitoja tarvitsemme tulevaisuudessa?

measurEX - data-driven happiness

Työkalu, jonka avulla kehitetään organisaation osa-alueita:

Ota yhteyttä

Osaamisen johtaminen tai organisaatiokulttuurin kehittäminen ei aina ole yksinkertainen asia vaan se vaatii tekemistä ja asioiden katsomista monesta suunnasta.
Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voimme auttaa teitä kehitystyössä.

measurEX

data-driven happiness

Intohimosta ratkaisukeskeisyyteen, vaikuttavuuden todentamiseen, kestävän muutoksen aikaansaamiseen ja tavoite- ja tarveperustaiseen tekemiseen syntyi measurEX - data-driven happiness. Viitekehyksemme yhdistää innovatiivisella tavalla dialogisen osallistamisen, merkityksellisyyden ja kvantitatiivisen lähestymistavan organisaatioiden johtamiseen ja kehittämiseen.

measurEX logo transparent_edited_edited.png
bottom of page