top of page
Luukku 1 giffi.gif

1. joulukuuta

Joulukalenteri

Tervetuloa mukaan joulukalenterin matkaan!

Lämpimästi tervetuloa joulukalenterin pariin. Tulemme käsittelemään tulevien päivien aikana tärkeitä teemoja: osaamisen johtamista sekä organisaatiokulttuurin ja muutoskyvykkyyden kehittämistä. Joulukalenteri sisältö koostuu videoista sekä blogiteksteistä, joiden tarkoitus on synnyttää oivalluksia ja inspiraatiota tulevan vuoden kehitystyöhönne.

Saat tekstitykset päälle videon oikeassa alalaidassa olevasta cc-kuvakkeesta ja videon koko ruudun tilaan neljän nuolen -painikkeesta.

Luukku 1

Joulukalenterin ensimmäisessä luukussa hyppäämme heti syvään päähän käsittelemään strategista osaamisen johtamista.

measurEX - data-driven happiness

Työkalu, jonka avulla kehitetään organisaation osa-alueita:

Ota yhteyttä

Osaamisen johtaminen tai organisaatiokulttuurin kehittäminen ei aina ole yksinkertainen asia vaan se vaatii tekemistä ja asioiden katsomista monesta suunnasta.
Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voimme auttaa teitä kehitystyössä.

measurEX

data-driven happiness

Intohimosta ratkaisukeskeisyyteen, vaikuttavuuden todentamiseen, kestävän muutoksen aikaansaamiseen ja tavoite- ja tarveperustaiseen tekemiseen syntyi measurEX - data-driven happiness. Viitekehyksemme yhdistää innovatiivisella tavalla dialogisen osallistamisen, merkityksellisyyden ja kvantitatiivisen lähestymistavan organisaatioiden johtamiseen ja kehittämiseen.

measurEX logo transparent_edited_edited.png
bottom of page